Over ons

Over ProStaffed

Prostaffed is een schakel tussen ZZP’ers in de zorg en opdrachtgevers. We zijn een team van professionals uit de zorg. Hierdoor begrijpen wij beter als geen ander wat er echt op de werkvloer gebeurt. We zijn op de hoogte van het groot tekort aan gekwalificeerd personeel in de zorg. Naar verwachting zal dit de aankomende jaren alleen maar toenemen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelfstandig te werken.

Bij Prostaffed geloven wij dat goede zorgverlening betaalbaar moet zijn voor opdrachtgevers en onze ZZP’ers kwalitatief hoogstaande zorg moeten kunnen verlenen.

Wat anderen over ons vertellen

Goed personeel vinden is altijd een uitdaging bij ons op de HR afdeling. ProStaffed is hierin een prettige partner die echt meedenken en opzoek gaan naar wat bij ons past. 

Linda Bunt

Waarom je voor ProStaffed kiest

Screening

Wij screenen onze ZZP-ers zorgvuldig en controleren alle documenten.

Kundig

Ervaren ZZP-ers & Ambitieuze jong professionals.

Kwaliteit voorop

Focus op zelfontwikkeling en diverse scholingen voor onze ZZP-ers.

Diploma's & certificaten

Onze ZZP-ers beschikken allemaal over de nodige papieren en certificaten.

Aanmelden

Leuk dat je je wilt aansluiten bij Prostaffed. Gebruik onderstaande formulier en voeg lekker alvast je cv toe. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken. Tot Gauw

Over ons

Prostaffed is een schakel tussen ZZP’ers in de zorg en opdrachtgevers. We zijn een team van professionals uit de zorg. Hierdoor begrijpen wij beter als geen ander wat er echt op de werkvloer gebeurt.

Contact Info

Telefoonnnummer
WhatsApp
E-mail

info@prostaffed.nl

KVK nummer

67477828

Volg ons

Scroll naar top