ZORGORGANISATIE

ZZP Zorg Bemiddelingsbureau

Kunt u met uw personeelsbestand geen toereikende zorg verlenen aan uw zorgvragers?Heeft u tijdelijke of voor een vaste periode een of meer ZZP-ers nodig? Prostaffed is een professioneel bemiddelingsbureau die gekwalificeerde zelfstandige zorgverleners in verbinding brengt met opdrachtgevers. Wij hebben een grote database met zzp’ers uit heel Nederland. Varierend van Helpende niveau 2 tot HBO- verpleegkundigen. Bij Prostaffed kun je 24uur per dag terecht voor flexibele en professionele zelfstandige zorgverleners.

zzp in de zorg

Voordelen als ZZP'er in de zorg

 

Het werken met ZZP’ers kent veel voordelen, zij leveren hoge kwaliteit van zorg door hun ervaring in verschillende zorgsector. Daarnaast zijn de flexibiel. De opdrachtgever betaalt de ZZP’er alleen voor gewerkte uren. ZZP;ers zijn niet aan ARBO verbonden en zijn voor langer dan 8uur per dag inzetbaar. Alle ZZP’ers die ingeschreven staan bij Prostaffed zijn vrijgesteld van btw.

Kwalitatieve ZZP-ers in de zorg

Prostaffed zorgt voor een extensieve screening van elk ZZP-er waarbij kwaliteit op de voorgrond staat. Prostaffed werkt met een unieke matchmaking methode

Onze matchmaker, een ervaren HBO- verpleegkundige ook een zorgadviseur gaat in gesprek met de opdrachtgever om de wensen en verwachtingen vast te stellen, Vervolgens gaar de Verpleegkundige op zoek naar de juiste kandidaat die daar bij past. Er wordt een profiel opgesteld en doorgestuurd naar de opdrachtgever met benodigde documenten. Als de opdrachtgever tevreden is vindt er een kennismakingsgesprek plaats tussen de opdrachtgever, kandidaat en een de verpleegkundige van Prostaffed. Na het gesprek vindt een evaluatie plaats. Prostaffed zorg voor een continu overleg gedurende de looptijd van de opdracht om de voortgang te bewaken.

Werving en selectie

Zoekt u de juiste medewerker voor uw vacature met een relevante opleiding en karakter? Prostaffed is gespecialiseerd in werving en selectie van zorg uitvoerende functies. Onze team bestaat uit ervaren medewerkers uit de zorg, hierdoor kunnen zij werving en selecteren passend op de wensen van de opdrachtgever. We snappen dat het vinden van het juiste kandidaat die past bij jou een tijdrovend proces.  Wij nemen het proces geheel over zoeken geheel vrijblijvend naar geschikte personeel voor de functie.  Zorginstellingen mogen 1 vacature gratis plaatsen, daarna komen er eventuele kosten voor het plaatsen van meer advertenties, Er wordt bemiddelingskosten in rekening gebracht van de opdrachtgeven bij een succesvolle match

Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw vacature?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Over ons

Prostaffed is een schakel tussen ZZP’ers in de zorg en opdrachtgevers. We zijn een team van professionals uit de zorg. Hierdoor begrijpen wij beter als geen ander wat er echt op de werkvloer gebeurt.

Contact Info

Telefoonnnummer
WhatsApp
E-mail

info@prostaffed.nl

KVK nummer

67477828

Volg ons

Scroll naar top